sunnuntai 18. helmikuuta 2007

Lankavaihtoa ja sääliä

Tässä Lankavaihtosaldoni: Ihania lankoja 860 grammaa. Vaihtarini Pirre lähetti minulle nämä langat. Siinä on useampikin kerä Seiskaveikkaa, jotka kelpaavat minulle aina, kun sukkia kudon lähes kokoajan. Yksi Veikoista on 50 gramman, lähes siis jo antiikkinen, kerä, eikä Pirre edes meinannut uskoa, että halusin myös sen. Kasassa on mukana myös Phantom mohairsekoitelankaa. En tosin tiedä mitä siitä tekisin. Mutta kun mohair on niin pehmeää :) En muista pahemmin koskaan neuloneeni mohairia, keriä olen kyllä ostanut useampiakin. Ja vielä tässä vaihdossa sain Sockina coloria ja lilaa Fritidsgarnin villalankaa sekä kaksi kerää Naganoa. Uskon, että suuri osa langoista pääsee puikoille jo tänä vuonna (vai voiko sanoa "jo").

Sääliä kerjäsin lankahamstereiden ylidiktaattorilta tällä paidalla, jonka tein nyt valmiiksi helmikuun aikana. Aiemmissa postauksissa oli jo tämän kuva keskeneräisenä. Tässä nyt valmiina. Mielenkiinnolla odotan saanko sääligrammoja.
Tällä hetkellä työn alla on tulivillahousut kuopukselle. Hän on ne tilannut. Ja tottakai teen, kun poika niin kauniisti pyysi ja tarkasti selitti millaiset housut haluaa:) Tulisukat ja -pipo ovatkin jo tehtyinä ja samaan sarjaan vielä teen tulivillapaidankin. Kuvia otan, sitten kun valmistuvat.

Ei kommentteja: