maanantai 2. kesäkuuta 2008

Surkeita kuvia sukista







Nyt on jo ahkeruuskin iskenyt :) Tänään olen ommellut kahdet verhot ja putsaillut vanhoja verhoja kissankarvoista. On aivan uskomatonta kuinka paljon karvaa lähtee kahdesta kissasta. Ne kun viihtyvät ikkunalaudoilla, verhoihin tarttuu kaikki irti lähtevä karva. Löysin Vaasan kissanäyttelystä sienen, jolla saa melko hyvin karvoja pois tekstiileistä. Paras keino se ainakin on tähän astisista.

Tässä sitten myös todella huonoja kuvia sukista, joita ole tässä viime aikoina tehnyt. En ole pahemmin perehtynyt näihin webbikuviin, mutta näkyy tuossa kuvassa edes värit. Kahdet siniset ja yhdet ruskeat on neulottu Seiskaveikasta, yhdet ruskeat on Nallesta ja nuo vihreän kirjavankukertavat taitavat olla Opalia, jos oikein muistan. Ja sukkaa pukkaa ainavaan.

Yahoollekin laitoin kyselyn, josko jollain olisi sitä Regian sinivalkoista futiksen maailmanmestaruuskisalankaa. No huh olipa sanahirviö, mutta kaikille asiantuntijoille selviää varmaan tuosta mistä langasta on kyse. Ostin langan silloin maailmanmestaruuskisojen aikana, mutta minä säästeliäänä ostin vain yhden kerän, kun en tiennyt mitä siitä tekisin. Päätin tehdä pojalleni sukat, mutta paria raitaa jäi vaille. Laitathan kommenttia, jos sattuisi löytymään pätkä tuota edellä mainittua lankaa.

Ja eikun kutomaan...





Ei kommentteja: