torstai 27. maaliskuuta 2008

Henkiin herääminen

Pikkuhiljaa alkaa käsitöiden teko maistua ja tekisin paljon enemmän kuin ehdin. Suunnitelmat ovat suuria ja langat ovat lisääntyneet tietenkin turhan paljon. Kiitos tuosta työharjoittelupaikasta Ahkeraliisasta. Tulipahan ostettua kerä poikineen.

Villapaita on nyt työn alla Regia Silkistä. On se vaan ihanaa lankaa. Olen aivan hullaantunut siihen. Pitäisi saada se pikaisesti valmiiksi. Synttärilahjaksi aion antaa sen ensi lauantaina. Katsotaan nyt pitääkö laittaa keskeneräinen paita pakettiin :)

Lankaostoista jotkut olivat ehkä ylimitoitettuja minun tarpeisiini. Tulen laittamaan huutonettiin myyntiin ne, joista maltan luopua. Nyt on jo neljän kerän satsi Baby Ullia huudettavana http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=75147028 Ja myöskin uusin Moda olisi tarjolla sivulla http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=75146417

Sukkia menisi enemmän kuin ehdin tehdä ja meidän pikkupoika haluaa nyt puuvillalangasta tulipaidan.

Ilouutisena myös kerrottakoon, että meilläkin on kaksi kissaa, toukokuussa vuoden täyttävät Viiru ja Miukumauku tytöt. Kuvia laitan tänne niin käsitöistä kuin kissoistakin, kunhan saan kamerat toimimaan.

Ei kommentteja: