torstai 11. tammikuuta 2007

Käsityökerho

Olin tänä iltana päiväkodin ja koulun vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksessa. Keksittiin siellä oiva idea. Tulemme kokeilemaan käsityökerhoa äideille (miksei isillekin). Ajattelimme kokoontua tässä kevään aikana muutaman kerran ja katsoa onko kiinnostusta. Meillä kun sekä sihteeri ja puheenjohtaja ovat innostuneita käsitöistä. Eli meille oma pieni neulekokoontuminen. Odotan tuota innolla. Sovimme, että mukaansa saa tuoda mitä tahansa käsitöitä ja paikalle myös ne naiset, jotka haluavat oppia tekemään jotain käsillään. Jo hallituksessa oli pari sellaista, jotka halusivat tehdä jotain, mutteivat osaa ilman apua.

Kokouksesta inspiroituneena lähdin vielä katsomaan Prismaan ja Cittariin, josko olivat alentaneet jo lankojen hintoja. Prisma ei ollut vielä ja siellähän on yleensä hyvät poistoalennukset, mutta pitää olla oikeaan aikaan paikalla, että saa jotakin. Cittarissa oli alelankoja. Mutta hinnat eivät olleet mielestäni kovinkaan paljon alennettuja, ehkä 30 %. Mukaan tarttui kuitenkin kolme kerää Seiskaveikkaa, joista varmaan tulee sukkia ennemmin tai myöhemmin.

Käsitöistä valmiiksi olen saanut alemmassa postauksessa olevat keskeneräiset Regia-sukat. Niistä en nyt huomannut ottaa kuvaa ja annoin ne jo eräälle ystävälleni, joka ei koskaan ole pahemmin pitänyt villasukkia. Mutta sanoi pitävänsä näistä, koska ne ovat niin raikkaan väriset ja ohuet. Myös vielä alemmassa postauksessa kuvassa olevat punakeltavihreäraitaiset villasukat ovat saanet omistajan. Musta mies sai ne ja kommenttina oli kuulemma ihan selvällä suomenkielellä "Oi, kun ihanat" :)

Nyt puikoilla on myös eräältä ystävältäni kesken jäänyt puuvillapaita, jonka lupasin tehdä valmiiksi. Yleensä en tee mitään valmiista ohjeista, joten tuntuu pikkasen oudolta. Ohje on tanskankielinen, vähän joutuu mietiskelemään, että mitähän nyt. Vielä ainakin kaikki on sujunut ongelmitta.

Nyt pitää tehdä valmiiksi keskeneräisiä töitä, että saisin aloittaa puhtaalta pöydältä lankahamsterikisan.

Ei kommentteja: