sunnuntai 7. tammikuuta 2007

Valmiita ja puolivalmiita

Nyt vihdoin pääsin taas asiaan. Valokuvia on ladattu ja selvitty/toivuttu siskontytön polttareista.

Oli vähän rajua menoa. Vanhakin pääsi vaihteeksi juhlimaan ja hauskaa oli. Siskontyttö lähti liikkeelle minuntekemä morsiuspuvun kaavakokeilut päällä. Olin tehnyt kaavakokeilut erivärisistä lakanakankaista ja kankaissa oli paljon merkintöjä ja siihen lisättiin myös muita merkintöjä. Puku oli siis täyspitkä (liiankin pitkä) Kotiin tyttö lähti minihameessa, koska myimme paloja mekosta. Mielenkiintoista muuten, että useimmat halusivat tarjota tytölle paukun, kuin ostaa paloja hameesta.

Joku ehkä huomasi, että alemmissa postauksissa oli jo kuva morsiuspuvusta. Nii-in kyllä polttarit pidettiin vasta häiden jälkeen :) Ei ehditty aiemmin, kun häät olivat juuri ennen joulua vuoden pimeimpänä päivänä. Taitaa olla tapana meidän suvussa pitää polttareita häiden jälkeen. Minunkin polttarit olivat vasta kaksi viikkoa häiden jälkeen :o)

Syy siihen oli, ettemme kertoneet häistä kenellekään etukäteen. Vieraat kutsuttiin nuorimman lapsemme ristiäisiin ja kun lapsi oli saanut nimen. Pappi sanoi, että jatketaan vielä vähän ja hän vihki meidät siinä samalla.


Tässä seuraavana taitaa olla paras saamani joululahjani. Pöytäliina on 6 vuotiaan kuopuspoikani eskarissa tekemä. Siinä on laiva ja meri. Aivan ihana, ja lahjapaketin päällä luki: Mamille. Kyllä äidin sydäntä lämmittää.



Lupasin palata myös tuohon jouluyllätysvaihtoon. Ylemmän kuvan alla olevan ihanan paketin on lähettänyt http://vinkuvatpuikot.homeip.net/. Hän joka järjesti vaihdon. Minä kun en ollut tyytyväinen saamaani lahjaan. Olen tällainen vinkuintiaani:( Vai mitä mieltä olette? Tätä seuraava kuva alla on saamani jouluyllätys vaihdokiltani.


Tässä vielä kuvia joulu jälkeisistä töistä. En pahemmin ehtinyt neuloa mitään itselle mieleistä, kuten villasukkia. Nyt niitä tulee taas. Tässä nyt siis tällä hetkellä keskeneräiset: Seiskaveikasta punavihreäkeltaiset sukat ja Regiasta sukat, joita teen tässä surffaillessa.
Tässä parit sukat, jotka olen tehnyt joulun jälkeen. Ja kaksi BabyBornin ponchoa. Kissan kuva on tyttäreni 9v piirtämä.



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pirteitä värejä! Ja tuo meriaiheinen liina on ohana. Minullakin on tallessa poikani 15 v sitten tekemä vastaavanlainen ornamenttityö. jouluna se oli leipäkorissa liinana.