lauantai 13. tammikuuta 2007

Lankavaihto07 ja huutonettiä

Nyt bongasin blogin http://lankavaiht.vuodatus.net/ lankavaihdosta. Vaikuttaa ihan hyvältä jutulta. Taidan lähteä siihen mukaan. Lankaa kun on tuolla työhuoneessa joka raossa, laatikossa ja hyllyllä. Pitää miettiä mistä malttaa luopua. Toki siellä on sellaisia lankoja, joista ei varmaan ikinä tule mitään. Jotenkin niitä yrittää säästellä, että jos joskus tarvitsee... Uusia lankoja on aina ihana saada. Langat tuottavat suurta mielihyvää :)

Huutonet on myös hyvä juttu. Olen myynyt siellä lankojani ja kankaita jonkin verran. Kankaitakin minulle oli kertynyt kaappeihin isot pinot. Tein radikaalin päätöksen ja myin pois kaikki sellaiset kankaat, joille ei ollut suunnitelmia. Tai myin siis kaikki ne kankaat, jotka olivat kaapissa. Työpöydän alla on vielä neljä laatikollista kankaita, jotka pitäisi " inventoida" ja pistää myyntiin.

Kerron täällä blogissa, jos minulla on lankoja Huutonetissä myynnissä. Tällä hetkellä siellä on tarjolla
Seiskaveikkaa osoitteessa http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=45276847 , Kalastajalankamaista roosaa puuvillalankaa vyyhdillä
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=44681872
luonnonvalkoista karstattua Suomen lampaan villaa
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=44681942

Näitä kaikkia minulla on enemmän kuin tuo huudettava määrä, että jos kiinnostaa... laita s-postia tai kommentoi.

Neulerintamalla 7veljestä siniraidasta on tulossa sukkaa. Itse en pidä sinisestä, taidan jopa olla allerginen sille. Mutta monet haluavat juuri siniset sukat, joten ei auta kuin tikuttaa vaikka sormenpäät veressä ja hampaat irvessä ;b No ei nyt sentään. Samalla tässä bloggaillessa (olen aivan hullaantunut) tulee tehtyä käsityötä jota ei tarvitse katsoa, kun lukee silmät sikkurallaan tietokoneen näyttöä.
Tuttavan kesken jäänyt puuvillapaita on sitten television ääressä tehtävä puikottelu.
Kuvia olen taas ottanut, toivottavasti saadaan ladattua pian ja esille tänne blogiin.

Ei kommentteja: